Volkswagens Bedrijfswagens zomercheck

Geplaatst op

U wilt deze zomer natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan met uw Volkswagen Bedrijfswagen. Daarom is er de Volkswagen Bedrijfswagen Zomercheck bij De Groot Mobiliteit. Tijdens deze uitvoerige check zorgen wij er namelijk voor dat uw Volkswagen Bedrijfswagen wordt gecontroleerd op alle essentiële punten. Zo weet u precies hoe uw bedrijfswagen er voor staat. Daarnaast vullen wij ook gratis de vloeistoffen bij tijdens de zomercheck.

Lees meer…

Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling

Geplaatst op

Met een airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling houd u de airconditioning van uw Volkswagen Bedrijfswagen in topconditie deze zomer. Vanaf slechts € 115,- excl. BTW vullen wij tijdens deze airco onderhoudsbeurt het systeem bij, waardoor er weer genoeg koele lucht uitgeblazen wordt. Met de geurbehandeling desinfecteren we het systeem, waarmee bacteriën en schimmel worden verwijderd. Maak dus snel een afspraak voor de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling!

  • Nieuwe olie en koudemiddel zorgen voor betere prestatie
  • Schimmels en bacteriën worden verwijderd
  • Geen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling

Zomerbanden | bandenwissel

Geplaatst op

Extra voordeel op nieuwe zomerbanden.

Nu vanaf € 72,- incl. montage.

Ga deze zomer veilig en vol vertrouwen de weg op met uw Volkswagen Bedrijfswagen. Goede zomerbanden zijn daarbij van essentieel belang om veilig, comfortabel en zuinig rijden te kunnen rijden.

Lees meer…

Stoelverwarming biedt extra comfort bij kou

Geplaatst op

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het betaalbaar inbouwen van stoelverwarming in uw auto! Dat doen we (onzichtbaar) onder de bekleding van uw bestaande interieur. Het systeem beschikt over meerdere warmtestanden.

Na inbouw is een druk op de knop voldoende om uw koude bekleding binnen enkele seconden aangenaam te verwarmen. Zo rijdt u ook bij lage temperaturen met een heerlijk aangenaam interieur. Deze extra warmte biedt tevens extra comfort bij rugklachten of vermoeidheid.

Vanafprijs € 299,- per stoel, incl btw

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om stoelverwarming achteraf in te bouwen? Wij helpen u graag met een passend advies!

Maak kennis met onze moderne wasstraat

Geplaatst op

De Groot Mobiliteit beschikt over een supermoderne krasvrije wasinstallatie met keuze uit 3 wasprogramma’s! Bij elk programma kunt u kiezen voor een losse wasbeurt of een extra voordelige stempelkaart.

Kom langs en meldt u bij de receptie. Wij helpen u persoonlijk op weg!

De wasstraat is geopend op:

Maandag : 08.00u – 18.00u
Dinsdag : 08.00u – 20.00u
Woensdag : 08.00u – 18.00u
Donderdag : 08.00u – 20.00u
Vrijdag : 08.00u – 18.00u
Zaterdag : 08.30u – 17.00u

Lekker poetsen!

Geplaatst op

Wilt u uw auto eens goed reinigen?

Dan heeft De Groot Mobiliteit een kwalitatief actiepakket voor u klaar staan!

Dit schoonmaakpakket bestaat uit:

  • 1 emmer
  • 1 zeem
  • 1 spons
  • 1 fles autoshampoo
  • 1 fles glasreiniger
  • 1 fles velgenreiniger

Actieprijs: €19,95

Op=op!

Gratis ruitreparatie

Geplaatst op

Na de afgelopen winterperiode stijgt de temperatuur weer in het voorjaar/de zomer. De kans dat een sterretje in uw voorruit verandert in een barst is dan vele malen groter. Voorkom dit en laat het sterretje gratis repareren bij De Groot Mobiliteit. Het klantvriendelijke adres om dit vakkundig te laten uitvoeren. Plan daarom nu een afspraak! Dat kan via 0183 35 24 27 of direct online -> werkplaatsplanner.

Bent u in onze showroom / werkplaats? Neem dan een voordelige 5 Liter can ruitensproeiervloeistof mee. Prijs: € 3,25 excl. btw.

Altijd extra stroom met een voordelige Jumpstarter | Powerbank

Geplaatst op

Voordeelactie

Multifunctionele starthulp voor benzine- en dieselmotoren. Tevens te gebruiken als extra accu voor uw smartphone, tablet, laptop en mp3-speler. Ideaal voor een wintersportvakantie of dagje op het strand. De Powerbank / Jumpstarter is voorzien van handige verlichting.

Jumpstart 001

Lees meer…

Wie is de winnaar van de LEGO Volkswagen T1 Camper?

Geplaatst op

Update 18/02:

Het winnende lotnummer (3504) is bekend! Winnaar Jan Willem Versluis uit Meerkerk heeft zijn prijs reeds in ontvangst genomen. Wij wensen hem veel bouwplezier toe!

Prijswinnaar T1 web

Win deze schitterende LEGO Volkswagen T1 Camper!

Kom naar onze vrijdagmiddagborrel op 12 februari voor zakelijke klanten / relaties

of naar de kennismakingsdag op 13 februari voor particuliere klanten en belangstellenden.

Bezoekers maken kans op een “echte’ Volkswagen T1 Camper van LEGO. Per bezoeker ontvangt u één lotnummer. Wilt u een extra lot verdienen? ‘Like’ dan ons WinnenWinnenWinnen-bericht op Facebook.

Het winnende lot wordt via deze website op 18 februari bekendgemaakt.

busje