ŠKODA heeft de service app vernieuwd. De app biedt nu nog meer mogelijkheden, zoals direct online een afspraak inplannen bij de Groot Autoservice en het melden van schade na een aanrijding.

Download direct de gratis Service App voor iPhone
Download direct de gratis Service App voor Android

LET OP: De nieuwe ŠKODA Service app vervangt de oude app. Na downloaden van de nieuwe app, kunt u de oude verwijderen!

Welke functionaliteiten biedt de ŠKODA Service App:

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in je dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met uw auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat u dan moet doen en of u wel of niet verder kunt rijden;
  • Werkplaats afspraak; Zelf online voor uw ŠKODA een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van De Groot Autoservice.
  • Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat u zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van uw ŠKODA, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van uw ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer op basis van de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde ŠKODA-dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  • Mobiliteitsservice; de pechhulp van ŠKODA. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen; we hebben de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade; heeft u een aanrijding gehad, hier kunt u direct het schadeformulier van uzelf en de tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij De Groot Autoservice.
  • Parkeren; speciaal voor de ŠKODA loyalty klanten, de VerrassendŠKODA leden, is er een directe link naar de Park-line app gemaakt.
skoda app01