Bij ŠKODA en De Groot Autoservice is garantie standaard. Dat u in een uitstekende auto rijdt, is al zeker. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar, vanaf de aflevering door De Groot Autoservice, met uitzondering van slijtagedelen. Op de carrosserie en lak zit nog langer garantie!

Garantie nieuwe personenwagens
Dat is een fijn gevoel: twee jaar garantie op uw nieuwe ŠKODA! De termijn gaat in op het moment dat wij de sleutels overhandigen. De datum van eerste toelating, die op deel 1A van uw kentekenbewijs staat vermeld, is daarbij overigens bepalend.

Garantie originele onderdelen: 2 jaar
U  heeft maar liefst twee jaar garantie op:

ŠKODA-originele onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.

Indien een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn van de auto ook op dit onderdeel van kracht. De garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging.

ŠKODA-ruilmotoren, al dan niet met aangebouwde componenten, ruilversnellingsbakken e.d.

ŠKODA-originele accessoires, mits deze zijn aangekocht bij de officiële ŠKODA-dealer/servicevestiging zoals De Groot Autoservice BV.

Carrosseriegarantie per model
Carrosseriegarantie heeft betrekking op de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit. Het bewuste carrosseriedeel wordt dan hersteld.

Modellen met 12 jaar carrosseriegarantie: Fabia II, Roomster II, Octavia II, Yeti, Superb II
Modellen met 10 jaar carrosseriegarantie: Fabia I, Octavia I, Superb I

Lakgarantie
Lakgarantie houdt in dat u herstelgarantie heeft voor de autolak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten. De garantie betreft een periode van drie jaar na de afleveringsdatum van de auto.

Vragen of een afspraak maken?
Dat kan wij staan altijd voor u klaar! Plan direct een afspraak.

Skoda DGM01