De Groot Autoservice beschikt als officieel ŠKODA-servicepartner continu over een grote voorraad auto’s. Zeker bij uw zoektocht naar een ŠKODA-occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Staat de ŠKODA van uw keuze er momenteel niet tussen? Dan verzorgen wij graag uw zoekopdracht tegen een zeer voordelige prijs met het vertrouwde service niveau en de fabrieks- en occasion garantie. Door een keuze te maken uit de verschillende DGM aflever- en garantiepakketten kiest u zelf het door u gewenste service niveau. Daarnaast profiteert u als (toekomstige) ŠKODA-rijder van de ŠKODA-mobiliteitsgarantie in heel Europa.

Onze voorraad kan ook direct ingezet worden voor (Short) lease, verhuur of andere toepassingen tegen een scherp tarief met soepele voorwaarden. Daarbij zijn ook alle financieringsvormen mogelijk. Heeft u vragen over nieuwe- demo auto’s of occasions? Neem dan contact op met Sjoerd van der Leeden of Sjaan de Groot. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showrooms en op ons occasionterrein met de ruime openingstijden.

Opmerkingen:
Hoewel wij u een zo actueel mogelijk aanbod willen tonen kan een op de website aangeboden model zeer recent verkocht of gereserveerd zijn. Neemt u daarom voor het meest actuele occasionaanbod contact op met de afdeling verkoop. Al onze advertenties zijn zorgvuldig opgesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.