De SEAT Service App biedt hulp onderweg. De meest praktische informatie voor uw SEAT binnen handbereik.

SEAT heeft een handige service app gemaakt die snel inzicht geeft in wat u kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet u wat wijsheid is: doorrijden of De Groot Mobiliteit bellen. Heeft u een aanrijding gehad? Hier kunt u direct het schadeformulier van uzelf en de tegenpartij invullen. En wilt u uw schade laten herstellen door uw eigen SEAT-dealer? Plan dan snel en direct een werkplaatsafspraak in, in de planning van De Groot Mobiliteit.

Download direct de gratis Service App voor iPhone 
Download direct de gratis Service App voor Android

Welke functionaliteiten biedt de SEAT Service App:

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes in uw dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met uw auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat u dan moet doen en of u wel of niet verder kunt rijden;
  • Werkplaats afspraak: Zelf online voor uw SEAT een werkplaatsafspraak inplannen kan snel en gemakkelijk en direct in de planning van De Groot Mobiliteit.
  • Doe het zelf: ‘Doe het zelf’ tips over wat u zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van uw SEAT, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van uw ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde SEAT-dealer op basis van de plaats waar u zich op dat moment bevindt. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde SEAT-dealers. Met één druk op de knop kunt u vervolgens zien hoe u naar deze dealer kunt rijden of direct contact met hem kunt opnemen.
  • Mobiliteitsservice: de pechhulp van SEAT. Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsservice nummer.
  • Vertalen: SEAT heeft de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade: Heeft u een aanrijding gehad? Hier kunt u direct het schadeformulier van uzelf en de tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in uw voorruit? Vanaf deze pagina kunt u direct een afspraak voor schade herstel inplannen, bijvoorbeeld bij De Groot Mobiliteit.