Bent u op zoek naar complete zekerheid? Kies dan voor het SEAT Onderhoudsplan. Voor een vast bedrag per maand dekt u al het geplande onderhoud af.

Met de aankoop van een nieuwe SEAT kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Daarbij wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zorgeloos genieten van uw SEAT. Daarom heeft u nu standaard 4 jaar garantie en hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten.

Complete zekerheid
Wilt u complete zekerheid over de kosten van uw SEAT dan is het SEAT onderhoudsplan iets voor u. Want met het SEAT Onderhoudsplan bent u voor een vast bedrag per maand voordelig ingedekt tegen het geplande onderhoud aan uw auto. Met het SEAT Onderhoudsplan komt u niet voor verrassingen te staan en weet u de komende 4 jaar precies waar u aan toe bent.

Onderhoudsplan 2014

De pluspunten van het SEAT Onderhoudsplan zijn:

  • 3 of 4 jaar dekking voor gepland onderhoud, slijtagedelen en APK.
  • Een vast maandtarief dat afhankelijk is van model en de brandstofsoort.
  • Geen eigen risico en zowel de onderdelen als de loonkosten voor 100% vergoed.
  • Keuze in looptijd en kilometrage die het beste bij uw situatie past.
  • Landelijke dekking, u kunt bij alle SEAT-dealers in Nederland terecht.
  • Kwaliteit en meerwaarde van uw auto door het onderhoud en reparatie bij De Groot Autoservice. Wij werken uitsluitend met originele SEAT-onderdelen en herstellen de auto volgens de fabrieksvoorschriften.
  • Het SEAT Onderhoudsplan is overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar bij een eventuele particuliere verkoop.
  • Eén vertrouwd aanspreekpunt: De Groot Autoservice.
  • SEAT Mobiliteitsservice, 24 uur per dag in bijna heel Europa.
  • 25% korting op de aanschaf van nieuwe banden.

SEAT Onderhoudsplan
Het maandtarief voor het SEAT Onderhoudsplan is naast de looptijd van 3 of 4 jaar, gebaseerd op jaarkilometrage, model en brandstofsoort. Mocht je gedurende de looptijd meer of minder kilometers rijden dan gepland, dan passen we het maandtarief hier eenvoudig op aan. U krijgt hierover automatisch een bericht toegestuurd. Met het onderhoudsplan bent u overigens niet aan De Groot Autoservice gebonden. Voor service en reparaties die onder de dekking vallen, kunt u ook bij elke andere SEAT-dealer in Nederland terecht. Dat is handig wanneer u onderweg bent!

Wit u meer informatie over het SEAT Onderhoudsplan? Download de onderstaande onderhoudsplan brochure en het tarievenoverzicht of kom langs in Meerkerk. Wij helpen u graag verder!

Bijlagen