Pech onderweg?

Vanaf de aflevering van uw nieuwe SEAT kunt u gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT Mobiliteitsservice. Die helpt u bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost u niets.

Staat u met pech of heeft u een aanrijding gehad? Bel dan de Mobiliteitsservice. Ook in het buitenland.

Neem contact op met het 24-uursservicenummer van SEAT:

  • In Nederland: 0800-0242500;
  • In het buitenland: +31 70 3145375.
  • Vul bij een aanrijding het Schadeformulier in

Zorg dat uw Mobiliteitsservice geldig blijft
Omdat SEAT vindt dat u ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoeft u slechts aan één voorwaarde te voldoen: u laat het reguliere onderhoud van uw SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner (zoals De Groot Mobiliteit) uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo bent u gegarandeerd van het optimaal functioneren van uw SEAT, nu en in de toekomst.

Bewaar uw serviceboekje goed
Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst De Groot Mobiliteit een of meer stempels in het serviceboekje van uw auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houd uw serviceboekje daarom altijd in de auto. 

Is uw recht op gratis mobiliteitsservice verlopen?
Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij de SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

Meer weten over de mobiliteitsservice?
Lees de brochure of neem contact met ons op. Langskomen mag natuurlijk ook, wij helpen u graag!

Mobiliteitsservice is er ook voor Volkswagen, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens

Bijlagen