Autoschade, helaas heeft bijna iedereen er wel eens mee te maken. Het is bijzonder vervelend en u wilt de schade liefst zo snel mogelijk en professioneel laten herstellen. De Groot Mobiliteit helpt u met een passende oplossing bij autoschadegevallen.

Kleine schadegevallen zoals: ruitschade, krasjes en deukjes zijn vaak (bijna) direct te herstellen. Dat doen we in onze eigen werkplaats.

Lees meer over het herstel van een kleine schade, vanaf € 55,-

In andere gevallen werken wij samen met zeer gespecialiseerde en gerenommeerde partners. Een (eventueel) eigen risico dat u bij ruitschade heeft wordt bijna altijd door De Groot Mobiliteit aan u gecrediteerd.

Neem voor meer informatie contact op of kom langs voor een herstelofferte. Wij helpen u snel weer op weg en zorgen desgewenst voor tijdelijk vervangend vervoer.

Profiteer nu ook van onze gratis (binnen en straal van 15 km) haal- en brengservice bij groot onderhoud aan uw auto.

SEAT autoschade

Schadegarant

De Groot Mobiliteit is een officieel SchadeGarant herstelbedrijf voor alle merken in de categorie B (Hoger gekwalificeerd).

Uw verzekeraar zorgt er via SchadeGarant voor dat uw schade snel en vakkundig wordt hersteld.
 

Glasgarant

De Groot Mobiliteit is tevens GlasGarant Autoruit herstelbedrijf voor de merken Volkswagen, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Ook voor leasemaatschappijen

De Groot mobiliteit werkt ook voor een groot aantal leasemaatschappijen. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen via T 0183 35 24 27.