U kunt de auto van uw dromen niet vinden tussen het aanbod op de Nederlandse markt? Of u wilt gewoon veel geld besparen op de aankoop van een zo goed als nieuwe auto? Dan bent u bij De Groot Import aan het juiste adres!

De Groot Import importeert al geruime tijd kwaliteitsauto’s uit het buitenland. Iets wat van ver komt, is vaak bijzonder. Een geïmporteerde auto zorgt ervoor dat u profiteert van financiële-, belasting- en luxe- voordelen. Als erkend (service)partner van diverse merken kunnen wij de importauto’s goed beoordelen en op de juiste waarde schatten. Al onze geïmporteerde auto’s zijn kwalitatief hoogstaand en worden door onze specialisten nauwkeurig geselecteerd.

Of u nu zoekt naar een personenauto of een bedrijfswagen, alles is mogelijk. U zoekt, wij vinden! Op de door De Groot geleverde auto’s, die zo goed als nieuw zijn, heeft u uiteraard de normale fabrieksgarantie.

De Groot Import regelt alles en neemt u de volledige administratieve rompslomp uit handen. U merkt het verschil niet eens tussen een importauto en een Nederlandse auto. Binnen een kort tijdsbestek kunt u probleemloos de showroom uitrijden.

Bekijk het aanbod

Op onze tijdelijke webpagina treft u een compleet overzicht van het aanbod. Bekijk het aanbod hier->