Als officieel SEAT-servicepartner beschikt De Groot Mobiliteit continu over een ruim aanbod auto’s van het merk SEAT. Zeker bij uw zoektocht naar een SEAT occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Staat de SEAT van uw keuze er momenteel niet tussen? Dan verzorgen wij deze auto graag met een business partner uit ons uitgebreide netwerk. Natuurlijk tegen een zeer voordelige prijs met het vertrouwde serviceniveau en de fabrieks- en occasiongarantie. Door een keuze te maken uit de verschillende DGM aflever- en garantiepakketten kiest u zelf het door u gewenste serviceniveau. Daarnaast profiteert u als (toekomstige) SEAT-rijder van de SEAT-mobiliteitsgarantie in heel Europa.

Onze voorraad kan ook direct ingezet worden voor (Short) lease, verhuur of andere toepassingen tegen een scherp tarief met soepele voorwaarden. Daarbij zijn ook alle financieringsvormen mogelijk. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact op met Sjoerd van der Leeden, Sjaan de Groot of Luke Hoogendoorn. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showrooms en op ons occasionterrein met de ruime openingstijden.

Opmerkingen:
Hoewel wij u een zo actueel mogelijk aanbod willen tonen kan een op de website aangeboden model zeer recent verkocht of gereserveerd zijn. Neemt u daarom voor het meest actuele occasionaanbod contact op met de afdeling verkoop. Al onze advertenties zijn zorgvuldig opgesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

.