De Groot Foundation steunt Duchenne Heroes

Geplaatst op

De Groot Foundation steunt regelmatig een aantal goede doelen. Dit jaar sponsorden wij Menno Dammers als deelnemer aan de Duchenne Heroes 2019.

Duchenne Heroes is de mooiste meerdaagse MTB tocht geïnspireerd door Cape Epic en Transalp. Voor een super doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor patiënten met Duchenne spierdystrofie.

Menno stuurde ons een mooi verslag van deze tocht. Benieuwd naar zijn ervaring of wilt u hem ook steunen bij de tocht in 2020? Lees meer ->

Flexeurope zet SKODA Citigo in voor personeel en opdrachtgevers

Geplaatst op

Meerkerk – Op woensdag 8 mei overhandigde Sjoerd van der Leeden (De Groot Mobiliteit) de sleutels van 5 splinternieuwe SKODA Citigo’s aan Peter van der Knaap van Flexeurope uit Zoetermeer. Het detacheringsbureau voor gemotiveerd en vakbekwaam personeel gaat de auto’s inzetten voor haar personeel en opdrachtgevers. Peter van der Knaap: “In onze zoektocht naar een zuinige en betrouwbare auto zijn we bij De Groot Mobiliteit uitgekomen. Er was direct een goede klik! Daarnaast biedt de SKODA Citigo natuurlijk echt ‘value for money’.”

De Groot Mobiliteit Meerkerk nieuwe Goudsponsor van Kozakken Boys

Geplaatst op

Meerkerk – Mobiliteitsspecialist De Groot uit Meerkerk tekende onlangs een sponsorovereenkomst met Kozakken Boys. Sjoerd van der Leeden, Algemeen Directeur van De Groot Mobiliteit: “Met trots verbinden wij ons aan deze prachtige club! Kozakken Boys en De Groot mobiliteit zijn beide een begrip in de regio en delen bovendien dezelfde gezonde ambities. Met deze sponsorovereenkomst versterken wij elkaar en hopen wij een bijdrage te leveren aan het (sportieve) plezier van alle supporters, speler een mede-sponsors.”

Lees meer…

Laadpalen in Meerkerk

Geplaatst op

Bij De Groot Mobiliteit beschikken wij over 2 (snel)laadpalen voor elektrische auto’s. Met de betaalkaart kunt u 24/7 laden! Meer weten? Wij helpen u graag! Bel 0183 35 24 27 of kom langs bij de receptie.

Vijf coole tips voor een perfect werkende airco

Geplaatst op

  • Airco vol aanzetten zonder eerst de auto te ventileren één van de meest voorkomende fouten
  • Luchtuitstroomopeningen moeten omhoog worden gericht in plaats van op passagiers
  • Binnentemperatuur van 35° C kan reactietijd bestuurder negatief beïnvloeden

Met de bijna tropische temperaturen van deze week zetten we op weg naar de vakantiebestemming natuurlijk lekker de airconditioning aan. Dat was in de jaren tachtig wel anders toen zo’n verkoelend systeem bepaald nog geen gemeengoed was. Destijds ging je gewoon in de vroege ochtenduren op reis om te voorkomen dat je door de hitte uit de auto zweette. Of reed je met geopende ramen over de snelweg om de warmte ietwat uit de auto te verjagen. Ondanks de slimme technologie achter de aircosystemen van nu wordt hun capaciteit veelal nog niet optimaal benut. Vaak zijn het vooral de gebruikers die er voor zorgen dat de airconditioning onvoldoende werkt. Hieronder staan vijf van de meest voorkomende fouten en enkele tips om de auto koel te houden:

Lees meer…

Succesvolle VAG-Meeting

Geplaatst op

En we hebben een winnaar!

Mevrouw C.A. Maduro was afgelopen zaterdag in het bezit van het winnende lotnummer. Aan het einde van de zeer geslaagde VAG-Meeting werden de sleutels van de VW Golf project MK2 overhandigd door Stefan de Mik van vwprojects.nl.

Bekijk een sfeerimpressie van de VAG-Meeting in Meerkerk

Lees meer…

Foundation De Groot Mobiliteit en Wellant College maken AWM CO2-vrij

Geplaatst op

MEERKERK/OTTOLAND • Maar liefst 170 bessenstruiken en een stel fruitbomen vormen het Arno Wallaard Memorial-Bessenbos. De komende jaren gaat deze groenaanplant de CO2-uitstoot van de AWM compenseren. De nieuwe Foundation van De Groot Mobiliteit Meerkerk deed hiermee een aftrap voor donaties aan goede doelen. Lees meer…

Trots op de waardering van onze klanten

Geplaatst op

Tevreden klanten, daar doen we het voor! Ons team werkt iedere dag vol energie en enthousiasme aan de hoogst haalbare klanttevredenheid. Dat doen we met kennis en kunde maar zeker ook met een vriendelijk woord. Het is altijd prettig wanneer je daarvoor de waardering van de klanten krijgt. Dat gebeurt vaak persoonlijk in de vorm van een bedankje na een onderhoudsbeurt of aflevering.

Tastbare resultaten

Daarnaast worden er actieve onafhankelijke onderzoeken gedaan en kunnen klanten (bijvoorbeeld op klantenvertellen.nl) hun oordeel geven. In het meest recente landelijke SEAT-onderzoek is de aftersales van De Groot Mobiliteit beoordeeld met maar liefst de volledige score van 5 sterren! Daar zijn wij natuurlijk best trots op. Het geeft ons de bevestiging dat klanten echt tevreden zijn. Daarnaast geeft het energie om dit vast te houden en waar mogelijk te verbeteren.

De Groot Foundation maakt jong & oud blij!

Geplaatst op

Meerkerk – De Groot Mobiliteit heeft onlangs een ‘De Groot Foundation’ opgericht. Sjoerd van der Leeden, directeur: “Wij wilden dit nog vrij prille jaar goed beginnen. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid geven wij graag iets terug aan de samenleving waar wij wonen en werken. De oprichting van een Foundation zat al wat langer in onze gedachten. Begin 2018 hebben we dit daadwerkelijk handen en voeten gegeven. Lees meer…