Blij met de ruime openingstijden en transparante (prijs)afspraken

Elar bestaat al sinds 1970 en is gevestigd in Lexmond. Het bedrijf biedt meer dan alleen een “standaard” rijopleiding voor het rijbewijs B (personenauto). Met name vanaf 1995 heeft de verkeersschool zich sterk ontwikkeld met een breed aanbod opleidingen en cursussen. Naast alle soorten (van bromfiets tot vrachtwagen) rijbewijs categorieën biedt Elar bijvoorbeeld ook logistieke opleidingen aan voor reach- en heftruck. Ook voor BHV en VCA cursussen kunt u in de leslokalen aan de Nieuwe Rijksweg 142 in Lexmond terecht. Met dit adres als vertrekpunt begeleiden ruim 30 deskundige instructeurs en docenten hun cursisten dagelijks in de regio’s Alblasserwaard, Vijfheerenlanden.

Het wagenpark van Verkeersschool Elar bestaat inmiddels uit: 4 vrachtauto’s, 12 personenauto’s, 2 bestelbusjes met aanhanger, 10 motoren en 3 bromfietsen. De (Seat) personenauto’s worden door De Groot Mobiliteit geleverd en onderhouden.

Gilbert van Maaren, directeur van Verkeersschool Elar: “In 2000 zijn we voor de eerste keer met De Groot Mobiliteit in contact gekomen. Met name de ruime openingstijden van de werkplaats spraken enorm in het voordeel van De Groot. Onze lestijden vallen gedeeltelijk in de avonduren en dan is het ideaal dat we tot 20.30 u terecht te kunnen. Mocht het nodig zijn dan hebben ze daar zelfs een vervangende auto met dubbele bediening voor ons klaarstaan. Een ander pluspunt is de goede en zeer transparante (prijs)afspraak die wij met De Groot Mobiliteit hebben. Hierdoor weten wij precies waar wij als bedrijf aan toe zijn. Dat is gewoon prettig. In de afgelopen 13 jaar hebben wij naar schatting zeker al 90 nieuwe Seat’s betrokken. Eerst reden we de Seat Leon en momenteel kiezen we voor de Ibiza ecomotive. Die is zuinig, schoon en fiscaal aantrekkelijk.

De Groot Mobiliteit en Verkeersschool Elar slaan de handen ook regelmatig ineen met gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we regelmatig een gratis workshop bij De Groot voor onze cursisten. In de avonduren krijgt men dan voorlichting over praktische zaken zoals: het verwisselen van een band of een zekering, het gebruik van start- en sleepkabels en het invullen van een schadeformulier. Dit soort activiteiten versterken onze relatie en zijn natuurlijk erg leerzaam, maar ook gewoon leuk voor onze cursisten.” 

Meer informatie over Verkeersschool ELAR Lexmond is te vinden op: www.elarlexmond.nl

ELAR referentie