Persoonlijk en direct contact maakt het verschil 

TéGéTèl | HBA is de sympathieke ICT- en telecomspecialist met vestigingen in Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht. Met een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers realiseren ze dagelijks totaaloplossingen voor vaste- en  mobiele telefonie en ICT vraagstukken. Er wordt samengewerkt met toonaangevende en betrouwbare business partners, zoals o.a. KPN, Alcatel-Lucent, Samsung, YES Telecom, HelloC, Panasonic, Ziggo zakelijk, Microsoft, Dell en HP.

“Martin Meijers, directeur van TéGéTèl | HBA – Wij hechten binnen ons bedrijf bijzonder veel waarde aan klanttevredenheid en een persoonlijke benadering, het spreekt voor zich dat we dat ook graag bij onze leveranciers en zakelijke relaties terugzien.

Bij De Groot Mobiliteit is dat duidelijk het geval. Wij kennen het bedrijf sinds 2008 en rijden inmiddels 6 SEAT’s van de modellen Ibiza / Ibiza ST en een Volkswagen Caddy. De contacten met Sjoerd van der Leeden maar ook met de receptie en werkplaats verlopen altijd prettig en persoonlijk.

Een ander pluspunt is de bereikbaarheid. Meerkerk ligt binnen ons eigen verzorgingsgebied en ook de ruime openingstijden zijn ideaal. Moeten we een auto langer missen dan is vervangend vervoer snel geregeld“.

Meer informatie over TéGéTèl | HBA is te vinden op: www.tegetelhba.nl