Sterpoelier Van der Lingen is een begrip in Houten. In de afgelopen 10 jaar heeft eigenaar René van der Lingen daar met zijn poeliersbedrijf naam en faam verworven. Met kip- en wildspecialiteiten van topkwaliteit weet hij vele klanten aan zich te binden. De winkel is gevestigd op een steenworp afstand van station Houten. René van der Lingen: “Wij onderscheiden ons met superverse producten, ruime openingstijden en zelfgemaakte kant-en-klaar maaltijden. Naast de kwaliteit van onze producten hechten wij ook erg veel waarde aan de hygiëne in de winkel.

René van der Lingen woont in Gorinchem en hij rijdt dagelijks vele zakelijke- en privékilometers. Sinds 2002 is hij klant bij De Groot Mobiliteit. René van der Lingen: “In de afgelopen 12 jaar heb ik 6 verschillende SEAT’s gereden waaronder de Cordoba Vario en de Leon. Alle auto’s zijn bij De Groot gekocht en onderhouden, ik ken het bedrijf dus erg goed. Ook mijn zoon heeft hier 2 auto’s gekocht. Als ik De Groot Mobiliteit in een woord moet samenvatten zou ik -superbedrijf- zeggen! Kenmerkend is de persoonlijke benadering, de mensen staan gewoon altijd voor je klaar. En eerlijk is eerlijk je hebt allemaal wel eens een probleem maar het wordt altijd tot volle tevredenheid opgelost. Daarnaast is het voor mij als ondernemer prettig dat ze ook ’s avonds open zijn.”

Momenteel is René van der Lingen de trotse bezitter van de opvallende nieuwe SEAT Leon 1.6 TDI Limited Edition. Een zeer compleet uitgeruste uitvoering en die naar zijn eigen ervaring ook erg zuinig is.

Meer informatie over Sterpoelier Van der Lingen is te vinden op: sterpoelierlingen.com

Sterpoelier Van der Lingenkopie