Onlangs stapten Reier en Petra Stam in hun gloednieuwe SEAT Ibiza ST FR en reden de showroom uit. Het was echter geen onbekende manoeuvre voor het echtpaar uit Hardinxveld-Giessendam.

Reier Stam “Wij komen sinds 2000 bij De Groot Mobiliteit en dit is onze 6e nieuwe SEAT. Eerst hebben we 3 SEAT Leon’s gereden, daarna 2 SEAT Altea’s en nu dus een Ibiza ST in de FR uitvoering. Het kenteken van onze Ibiza begint met 6-TVK en dat staat in mijn ogen voor: de 6e van een TeVreden Klant!”

Petra Stam “Wij hebben allebei erg veel interesse voor auto’s. Naast onze eigen SEAT bezoeken we ook graag automusea, circuits en fabrieken. Zo bezochten we vorig jaar nog de Porsche fabriek. Met een dergelijke hobby is het dan ook niet vreemd dat we elke 2 à 3 jaar een nieuwe SEAT rijden.”

Over De Groot Mobiliteit is het echtpaar erg enthousiast. Het is gewoon een hele fijne garage! Het is geen massabedrijf, iedereen kent ons persoonlijk en het is er gemoedelijk, aldus Reier. En is er een keer een probleempje dan wordt het altijd netjes opgelost. Verder is het natuurlijk erg prettig dat je ook ’s avonds terecht kunt, zo vult Petra aan.

Fam Stam web02