Willem den Besten is voor velen in Meerkerk en omgeving een bekend gezicht. Hij vervult een belangrijke rol als bedrijfsleider bij Plus Versteeg Meerkerk maar is ook op diverse andere fronten actief. Zo kennen veel mensen hem van de Oranjevereniging of de tennisvereniging.

Sinds begin 2015 is Willem klant bij De Groot Autoservice en rijdt hij in een sportieve SEAT Ibiza ST FR. Willem: “Ik was op zoek naar een zakelijke leaseauto en zowel Frans Versteeg (eigenaar Plus Meerkerk) als ikzelf zijn voorstander van lokaal zaken doen. Via de Oranjevereniging kende ik Sjoerd van der Leeden al en dus stapte ik al snel de showroom van De Groot binnen.

Wat mij opvalt bij De Groot Mobiliteit is de enorme toegankelijkheid. Je voelt je er direct thuis en ook de kinderen zijn welkom. Door de korte lijnen zijn ze bij De Groot in staat om snel te schakelen. Bij mijn aankoop heeft Sjoerd ook goed meegedacht en bemiddeld bij de verkoop van mijn vorige auto. En het moment waarop ik de nieuwe SEAT Ibiza kwam halen had een leuk feestelijk tintje. Je krijgt als klant gewoon oprechte aandacht. Daarnaast is het erg prettig dat De Groot een prima service biedt met hun ruime openingstijden en gratis haal- en brengservice!”

Meer informatie over Plus Supermarkten is te vinden op: www.plus.nl

Plus Meerkerk Willem den Besten