De Groot Mobiliteit is ons warm aanbevolen

McAir is gevestigd op bedrijventerrein De Oven in Asperen. Het bedrijf vierde eind 2013 haar 20ste verjaardag en is inmiddels een begrip in de (tenten)verhuurwereld. Het grootste deel van de activiteiten van McAir bestaan uit het verhuren van tenten voor evenementen zoals (bedrijfs)openingen, bruiloftsfeesten en zelfs schaatsbanen. Daarnaast verhuurt McAir ook aan bedrijven in de Bouw- en Infra-sector die hun werkzaamheden tegen weersinvloeden willen beschermen.

Peter Vogel, eigenaar van McAir: “Wij onderscheiden ons doordat we verder gaan dan alleen het verhuren van tenten. Meedenken en ontzorgen is ons devies! Klanten kunnen voor de benodigde accessoires ook bij ons terecht. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, inrichting en vlaggenmasten. Zelfs de catering kunnen we samen met geselecteerde partners verzorgen. Naast onze verhuuractiviteiten organiseren we vanuit McAir Events ook zelf evenementen, UwKerstmarkt en het TruckersKerstfestival zijn daar o.a. voorbeelden van.

Onze ervaring met de Groot Mobiliteit
Vorig jaar maakten wij voor het eerst kennis met De Groot Mobiliteit in Meerkerk. Tijdens de zoektocht naar een compacte en zuinige auto viel ons oog op de SEAT Mii. De Groot Mobiliteit is dè naam voor SEAT in deze regio en was ons bovendien door een relatie warm aanbevolen. Wat ons opvalt is de positieve en toegankelijke uitstraling van het bedrijf. Het is gewoon persoonlijk, iets wat je als klant tegenwoordig vaak mist. Over de Mii’s zijn we overigens ook erg te spreken, de auto’s rijden plezierig, zuinig en voelen alsof je in een auto uit een hoger segment rijdt.”

Meer informatie over McAir is te vinden op: www.mcair.nl

McAir Asperen