Ambiance Zonwering Bakker bestaat in 2016 een halve eeuw en heeft vestigingen in Gorinchem en Roosendaal. Binnen dit hechte familiebedrijf werken inmiddels de 2e en 3e generatie, Jaap en Jelle Bakker. Deze bevlogen vakspecialisten leveren en monteren o.a.: zonweringen, rolluiken, terrasoverkappingen, voordeuren en garagedeuren.

Jelle Bakker: “Dat doen we met een vast team. We houden alles in eigen hand, inclusief de montage. Niet alleen particulieren vinden hun weg naar onze showrooms, ook veel bedrijven behoren tot onze klantenkring. In de B2B markt zijn we met name op het gebied van binnen- en buitenzonwering  en rolluiken (voor beveiliging) actief.

Jelle Bakker is sinds 2014 klant bij De Groot Mobiliteit. Jelle: “Ik was op zoek naar een ruime auto met een gunstige (14%) bijtelling. De SEAT Leon ST sprak mij direct aan, het is een fraai vormgegeven en ruime stationwagen. Zo ben ik bij De Groot in Meerkerk terechtgekomen. Wat mij direct opviel was de persoonlijke benadering en ouderwetse service. Het is absoluut een zeer professioneel autobedrijf maar het voelt gewoon als een vertrouwde dorpsgarage. Ik noem dat het “huiskamergevoel” waardoor je jezelf er direct thuis voelt. Dat zie ik graag! Binnen ons bedrijf staan we er namelijk net zo in.”

Meer informatie over Ambiance Zonwering Bakker is te vinden op: www.ambiance-zonwering.nl

Bakker ambiance