Wilt u er zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en het aircosysteem uw SEAT op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de SEAT aircocheck voor slechts € 19,95! Plan direct een afspraak in.

Airco onderhoudsbeurt
Houd de airco van uw SEAT in topconditie met de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139,-! Met deze onderhoudsbeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het gehele airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt er daarnaast voor dat nare geurtjes voorkomen worden. Zo is uw airconditioning in topconditie als de temperaturen stijgen. Het vervangen van het pollenfilter kan al vanaf € 45,-.

  • Nieuwe olie en koudemiddel zorgen voor beste prestatie
  • Schimmels en bacteriën worden verwijderd
  • Geen muffe luchtjes meer dankzij geurbehandeling

Plan hier uw afspraak in.

SEAT navigatie kaartupdates nu voor slechts € 99,-!*

Het wegennet in Nederland en andere landen in Europa is voortdurend in ontwikkeling, waardoor de kaarten van het navigatiesysteem in uw SEAT soms snel verouderd kunnen raken. Om te voorkomen dat u ooit nog de weg kwijt raakt in Nederland of op vakantie in het buitenland is het daarom heel belangrijk om de kaarten van het navigatiesysteem van uw SEAT regelmatig te updaten. Zo komt u niet meer voor vervelende verrassingen te staan en kunt u altijd zonder zorgen overal de weg vinden.

De kaarten van het navigatiesysteem voor uw SEAT updaten is deze zomer nu tijdelijk extra voordelig. Want in juni koopt u al een navigatie kaartupdatevoor slechts € 99,-* in plaats van € 149,-!