Meerkerk – Mobiliteitsspecialist De Groot uit Meerkerk tekende onlangs een sponsorovereenkomst met Kozakken Boys. Sjoerd van der Leeden, Algemeen Directeur van De Groot Mobiliteit: “Met trots verbinden wij ons aan deze prachtige club! Kozakken Boys en De Groot mobiliteit zijn beide een begrip in de regio en delen bovendien dezelfde gezonde ambities. Met deze sponsorovereenkomst versterken wij elkaar en hopen wij een bijdrage te leveren aan het (sportieve) plezier van alle supporters, speler een mede-sponsors.”

Meer dan alleen auto’s

De Groot Mobiliteit bestaat sinds 1986 en is uitgegroeid tot een mobiliteitsspecialist in de ruimste zin van het woord. Al jarenlang weten Volkswagen-, SEAT-, Skoda- en Volkswagen Bedrijfswagen-rijders hun weg naar de showroom en werkplaats in Meerkerk te vinden. Velen van hen zien De Groot Mobiliteit als meest klantvriendelijke (officiële) VAG-servicepartner in de regio. Ook zakelijke- en particuliere klanten met andere merken komen er graag. Naast verkoop, onderhoud en reparatie biedt De Groot Mobiliteit ook tal van andere mobiliteitsoplossingen en diensten. Denk bijvoorbeeld eens aan business- en private lease, fietsen en e-bikes, krasvrije wasstraat, schadeherstel, tuning, verzekeringen en financieringen.

Anders dan anderen

Onder het motto ‘Wij zijn anders’ maakt De Groot Mobiliteit het verschil met veel andere branchegenoten. Zo heeft men zeer royale openingstijden (ook s avonds), haal- en brengservice en gratis (of voordelig) vervangend vervoer. Echter het grootste verschil maakt het team. De enorme kennis en kunde in combinatie met persoonlijke ‘ouderwetse’ aandacht zijn opvallend. De meest tastbare bewijzen hiervan uiten zich in de zeer hoge klanttevredenheidscijfers in de jaarlijkse onderzoeken.