Tevreden klanten, daar doen we het voor! Ons team werkt iedere dag vol energie en enthousiasme aan de hoogst haalbare klanttevredenheid. Dat doen we met kennis en kunde maar zeker ook met een vriendelijk woord. Het is altijd prettig wanneer je daarvoor de waardering van de klanten krijgt. Dat gebeurt vaak persoonlijk in de vorm van een bedankje na een onderhoudsbeurt of aflevering.

Tastbare resultaten

Daarnaast worden er actieve onafhankelijke onderzoeken gedaan en kunnen klanten (bijvoorbeeld op klantenvertellen.nl) hun oordeel geven. In het meest recente landelijke SEAT-onderzoek is de aftersales van De Groot Mobiliteit beoordeeld met maar liefst de volledige score van 5 sterren! Daar zijn wij natuurlijk best trots op. Het geeft ons de bevestiging dat klanten echt tevreden zijn. Daarnaast geeft het energie om dit vast te houden en waar mogelijk te verbeteren.