Meerkerk – De Groot Mobiliteit heeft onlangs een ‘De Groot Foundation’ opgericht. Sjoerd van der Leeden, directeur: “Wij wilden dit nog vrij prille jaar goed beginnen. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid geven wij graag iets terug aan de samenleving waar wij wonen en werken. De oprichting van een Foundation zat al wat langer in onze gedachten. Begin 2018 hebben we dit daadwerkelijk handen en voeten gegeven.

Het doel van de ‘De Groot Foundation’ is, om jaarlijks een goed doel te steunen. Ieder jaar een ander doel, wat wij zorgvuldig selecteren. Hierbij denken wij aan doelgroepen zoals; kinderen, ouderen, gehandicapten, minderbedeelden of dieren. Bij voorkeur uit onze eigen regio. Verenigingen, particuliere initiatieven, stichtingen en andere goede doelen kunnen overigens ook zelf een suggestie doen. Deze reacties nemen we dan mee in onze keuze voor het goede doel van het jaar.

Het bedrag dat wij jaarlijks doneren is gerelateerd aan het aantal verkochte voertuigen en de omzet in onze werkplaats. Zo reserveren wij € 25,00 per verkochte auto en vast percentage (2,5%) van iedere werkplaatsfactuur.

Wij hopen zo ieder jaar weer een glimlach op gezichten te toveren, bij jong en oud!”