Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Volkswagen? Als VAG-specialist helpt De Groot Autoservice u graag bij het maken van de juiste keuze! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een VW Polo, Golf of een Passat? Of naar een VW Caddy en Transporter voor de slimme ondernemer? Laat het ons weten. We maken graag een afspraak voor een proefrit en doen u een aantrekkelijk aanbod. Als officiële SEAT-dealer heeft De Groot Autoservice overigens ook alle kennis in huis om uw gebruikte of nieuwe Audi, Volkswagen of Skoda te onderhouden.

Volkswagen Golf TGI BlueMotion

Bekijk snel het aanbod van: VW Up occasions, VW Polo occasions, VW Golf occasions, VW Passat occasions, VW Beetle occasions, VW Jetta occasions, VW Caddy occasions, VW Tiguan occasions, VW Transporter occasions en VW Sharan occasions.

Staat de door u gezochte Volkswagen occasion er niet tussen? Laat hier uw gegevens achter dan zoeken wij actief met u mee om deze te vinden! Of kom langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Meerkerk en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A27 Breda – Gorinchem – Utrecht en vanaf de A15 en A27 Dordrecht – Tiel.

VW-Caddy-Maxi