SEAT Wintercheck

Ook al lijkt de winter nog ver weg, u kunt er maar beter goed op voorbereid zijn. Tijdens de Wintercheck controleren wij uw SEAT op maar liefst 26 kritische punten. Ook vullen we meteen de vloeistoffen bij. En dat allemaal voor maar € 19,95.

Speciale Wintercheckdag op 9 december

Op zaterdag 9 december organiseren wij weer een speciale Wintercheckdag! Kunt u niet op deze datum? Dan bent u natuurlijk op een ander tijdstip welkom! Aanmelden voor een Wintercheck->

Gratis SEAT Activity tracker

Laat u de wintercheck uitvoeren, dan ontvangt u een geavanceerde Bluetooth tracker om uw dagelijkse doelen te monitoren. Alles kan gemeten worden, zoals uw stappen, calorieverbranding, afstand, maar hij meet ook uw slaappatroon, slaapduur etc. Tevens heeft deze ook een wekkerfunctie, selfie functie, inkomende berichten en oproepen weergave. Verder is deze ook IP57 waterdicht zodat hij ideaal te gebruiken is tijdens sportactiviteiten.

Plan hier uw SEAT Wintercheck

Bekijk ook de Wintercheck voor Volkswagen-rijders, SKODA-rijders en Volkswagen Bedrijfswagen-rijders

Berijders van andere merken zijn uiteraard ook welkom!